Swerbrook

This project entails the extension of a 190sqm eighteenth century Grade II listed cottage to provide a 310sqm house. The house suffered from an extension of poor design and construction in the 2000s which failed to address the lack of a core living space for the house.

Woldon has devised a scheme to address these deficiencies whilst introducing a central well-lit open-plan living space around which the house is organised. A principal entrance is introduced which establishes a fresh relationship between house and landscape.

Project Information

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu dui vitae libero feugiat tempor.

New Enquiries

To discuss a project please contact
t: 020 7998 1525
e: studio@woldon.com

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris eu dui vitae libero feugiat tempor. Nunc ut convallis dui, a fermentum nulla. Vestibulum efficitur feugiat dui suscipit imperdiet.

Project Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project Title

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.